Witcher 3 in the heart of the woods best choice Reddit

güzelim istanbul'u ne hale getirmişiz. 50 yıl evvel havanın temizliğinden ötürü samanlı sıradağları net bir biçimde görülebilirken, günümüzde (hava açık olsa bile) hava kirliliği ve inşaat furyasından ötürü adalar bile görülmüyor neredeyse. gözlere zulmeden kentleşme estetiksizliği de cabası.

edit: fotoğrafın çekildiği mevkinin konumunu söyleyen baykustan evrilen yazar'a teşekkürler.

  • bilale anlatır gibi anlatmaya çalışacağım.
    iki ilaç arasında aynı etken maddeye rağmen fiyat farkını oluşturan iki değişken vardır.
    1- ilacın etken maddesinin yapıldığı ülke
    2- etken madde eşdeğerlik kontrol ve testlerinin yapıldığı fabrika-ülke

    yani ucuz ilaç, hindistan-çin menşeli etken maddeden yapılmıştır ve yine bu ülkelerin kurallarının geçerli olduğu labratuvarlardan eşdeğerlik-etkinlik onaylarını almıştır. buna karşılık pahalı dediğiniz marka ve bilindik ilaçlar örneğin fransa veya almanya gibi avrupa ülkelerinde üretilir ve test edilir ve haliyle bu ülkelerin ürettiği ve test ettiği ilaçlar daha güvenilirdir. etrafınızdan sıkça duyduğunuz "falanca ağrı kesici bana iyi gelmişyor ama filanca şak diye ağrımı kesiyor" hikayesi bununla ilgilidir.
    yani arkadaşlar olayın pek çok boyutu mevcut. söz konusu olan karmaşık organik moleküller topluluğudur. üzerinde etken madde aynı yazıyor diye içindeki kimyasal da aynı olmak veya aynı etkiyi göstermek zorunda değildir.
    son söz: konunun doktorla, eczacıyla, mümessille falan alakası yok. devletin sağlık harcamalarını subvanse etme yeteneğinin sonuna geldik. yani para bitti. kapitalist sistemde paran bittiyse donlarını avm den değil, çarşamba pazarından alırsın.

  • sabah servise bindiginizde arkanizda bruce willis ve mel gibson in muhabbet ettigini zannedebileceginiz eylem

  • artık gece 4te değil öğlen 4te. şimdi amerikalı hayranları düşünsün.

  • bir arkadaşımın yemek siparişi verirken belirttiği'' adana dürüm istiyorum, içinde sadece domates olsun.'' isteğini restorantın çok ciddiye alıp adanayı içine koymadan sadece lavaş içinde domates getirmesi.

  • mülkiyeti kadıköy belediyesi'nde olan ve belediye bütçesine yıllık 25 milyon tl katkı sağlayan marinadır. tabi buradaki rantı gören özelleştirme yüksek kurulu durur mu, lök diye el koydu buraya. sonra da 30 yıllığına ihaleye vermeye karar verdi, koç ve ağaoğlu tarafından verilen teklifler 600-650 milyon dolar civarındaydı geçen sene. sonra koç ihaleden çekildiğini açıkladı vs vs.

    bilenler bilir buranın kamuya açık güzel bir yeşil alanı vardır, yoğurtçu parkından başlayıp bostancı'ya kadar uzanan bisiklet yolu buradan geçer, herkes yürüyüşünü yapar, fenerbahçe parkına geçer.

    koç'un ihaleden çekilmesiyle ağaoğlu'nun heralde baskısıyla başbakanlık özelleştirme idaresince bu boş alana 16.000m2 genişliğindeki alana 7,5 metre (2 katlı) 10 adet otel, restoran, fonksiyonlarının da olduğu bir imar planı getirildi. bu yapılaşmayla bu alan tamamen kamuya kapatılacak gibi gözüküyor ve bu duruma karşı çıkan ve direnen kadıköy belediyesi'nden başka kimse yok. kapalı çarşı'dan, validebağ'a, rumelihisarı'ndan çamlıca'ya her yere beton dökmeye yemin etmiş bu zihniyete karşı mücadele etmek hepimizin görevi gibi gözüküyor.

    daha önce kuşdili çayırı'nı ibb'nin avm fantezisinden çok uzun bir mücadeleyle kurtarılmıştı, yine başarılı bir mücadeleyle kadıköy'ün en güzel yerlerinden biri bu vahşilerden kurtarılabilir.

    bir işe yarayacağından değil ama bilinçlenmek ve paylaşmak adına belediye change.org'dan kampanya başlatmış, detayları anlatmış, bir göz atmakta fayda var.

    change.org/sahilimedokunma

  • logosu olarak yaban kazı seçmiş firmadır. peki neden yaban kazı? bu sadece estetik bir kaygı sebebiyle seçilmiş bir logo değil. aslında thy için anlam yönünden de oldukça güçlü bir logo.

    1960'lı yıllarda düzenlenen yarışmada (bkz: mesut manioğlu)'nun tasarlamış olduğu bu logo günümüze kadar ufak tefek değişimlerle birlikte varlığını sürdürmüş. logoda yaban kazının tercih edilme sebebi ise yüksekten ve çok uzun süre uçabilmeleriymiş. aynı zamanda en uzun süre havada kalan kuşlardan olan yaban kazı thy'nin uçuş hedefleriyle örtüştüğü için hala aynı biçimde logo olarak kullanılmakta.

    bir de şöyle bir logo hikayesi daha var.

  • edebiyat dunyasinin serdar ortac'idir.

  • yozgat: kentucky.
    erzurum: utah
    adana: texas
    alaska: kars
    california: izmir
    new york: istanbul
    çorum: wyoming
    ağrı: montana
    konya: kansas
    muğla: florida
    arizona: mersin
    missouri: gaziantep
    oregon: ığdır
    virginia: bursa
    niğde: nebraska

    lan zorlasam hepsine bi karşılık bulurum o derece. *

  • çaylakların yazarlardan çok okumasından kaynaklanır. onların dışında hemen herkes birilerine laf yetiştirme derdinde.

    (bkz: uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum)

  • yıllar sonra biraz merak biraz da hevesten başvurmuştum sınava. hazırlığım yok, sınavın şekli hakkında bile bir fikrim yoktu. dedim, doğaçlama yaparım, falan.

    ama işte öyle olmadı sözlük. son on beş günümü lanet olası bir öksürüğün pençesinde geçiriyorum. her şeyi demedim ama geçmiyor, azalmıyor bile delirmek üzereyim. neyse işte ben bu öksürükle idare ederim, artık baya alıştım bir şey olmaz hallederim, dedim. sonra aklıma aylardır sınava hazırlanan çocuklar geldi. benim öksürüğüm yüzünden sınavlarından olsalardı nasıl bir vicdan azabı çekerdim bilmem.
    vazgeçtim hayallerimden, güzel sanatlardan hatta gastronomiden. girmedim sınava, çok mutsuzum şimdi. sabah kalktım ama yapamadım ya günah diye.
    ne bileyim iyi mi yaptım.
    herkes için hayırlı olsunlar dilediğim sınav. içimde ukte kalacak sınav.

  • arkadaşların üniversiteye maymun getirmesi. kapıdaki güvenlik görevlisi "hayvan sokmuyoruz arkadaşlar üniversiteye ayıp bu kadarına da" diyince arkadaşlardan birinin cevaben "hayvan değil abi bu burada okuyor erasmusla geldi." demesi. güvenlik görevlisi 5 saniye boyunca system error verip sonra kendine gelmişti.

    What should I do with the leshen?

    He says you should offer a sacrifice to reinstate the ancestral pact with the leshen. Sven believes it should be killed. However, you'll need to do something about the "marked" one in the village, or the leshen will just be reborn again. If you decide to side with Harald, you'll need to form the pact with the leshen.

    Who should I talk to about the leshen?

    Talk to Sven about the leshen.

    How do you deal with the woodland spirit?

    You must kill the woodland spirit in order to unlock this achievement, the other option will end the quest with no achievement and you will need to start a new game (or reload a recent save). Best way to kill the Woodland spirit is to just use Igni as this will kill it really quickly (dont bother with the sword).

    How do I get ancient leshen decoction?

    Crafting Requirements.
    Dwarven spirit. × 1. Dwarven spirit × 1..
    Ancient leshen mutagen. × 1. Ancient leshen mutagen × 1..
    Mandrake root. × 1. Mandrake root × 1..
    Ginatia petals. × 1. Ginatia petals × 1..
    Honeysuckle. × 1. Honeysuckle × 1..